Κλασσικό Ωδείο Ηρακλείου

Καλώς ορίσατε στην επίσημη σελίδα του Κλασσικού ωδείου Ηρακλείου.klassiko odeio

Μια σελίδα που στόχο έχει την επικοινωνία του ωδείου με άτομα που ενδιαφέρονται:

  • Να ασχοληθούν με τη μουσική για να αποκτήσουν μια  παιδεία.
  • Να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και να σπουδάσουν μουσική.
  • Να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών.
  • Να τελειώσουν τις σπουδές τους και να αποκατασταθούν επαγγελματικά. 
  • Να ενημερωθούν για τα μουσικά δρώμενα που διοργανώνει το ωδείο.

Ας μην ξεχνάμε ότι η μουσική παιδεία στοχεύει στον άνθρωπο και τα ανώτερα ιδανικά. Είναι μια επιστήμη με σταθερές αξίες και  όπως όλες οι επιστήμες δεν σταματά να εξελίσσεται. Πάντα όμως έχει ένα και μοναδικό σκοπό μέσα από τον αστείρευτο συνδυασμό των ήχων· να εμπλουτίζει τη σκέψη μας, την ψυχή μας, το είναι μας με όμορφα συναισθήματα. Η μουσική  φέρνει  τους ανθρώπους πιο κοντά από όποια χώρα και αν προέρχονται, ανεξάρτητα από ηλικία, πολιτισμό, θρησκεία, ιδεολογία.

Το Κλασσικό ωδείο Ηρακλείου συμμετέχει ενεργά  στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας με μια σειρά από συναυλίες, διαλέξεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, μουσικές παραστάσεις, ρεσιτάλ. Έχει συνεργαστεί και εξακολουθεί να συνεργάζεται με καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς εγνωσμένου κύρους. Συμμετέχει ενεργά σε μουσικές παραστάσεις ανά την Ελλάδα, σε φεστιβάλ, διαγωνισμούς  κ.α.

Το Κλασσικό Ωδείο Ηρακλείου  έχει στελεχωθεί με ένα επιτελείο καθηγητών άξιο και έμπειρο, έτοιμο να διδάξει τα παιδιά και να τα μυήσει στο θαυμαστό κόσμο της μουσικής. Στο ωδείο μας διδάσκουν μόνο διπλωματούχοι εκπαιδευτικοί κάθε ειδικότητας με πολυετή πείρα και αποδεδειγμένη παιδαγωγική κατάρτιση.

Όμορφη και μουσική εξερεύνηση να έχετε!!!